Over mij

Natalie Kwakkenbos

Hi, ik ben Natalie

Jouw virtueel assistent

Mijn naam is Natalie, ik ben 33 jaar en momenteel woonachtig in Woerden, het Groene Hart van Nederland. Als avontuurlijk en creatief persoon, heb ik opleidingen en werkervaring opgedaan zowel in binnen- als buitenland. Reizen is altijd een grote passie van mij geweest en heeft mij de mogelijkheid gegeven om nieuwe culturen en ervaringen op te doen, die mij gevormd hebben tot de persoon die ik vandaag ben. 

“I am too creative for Nine To Five”

Toen

Het stellen en bereiken van doelen is mijn sterke kant. Na een jaar van voorbereiding, heb ik op mijn 21ste de stap gezet om te verhuizen naar de Caribbean, waar ik vervolgens 5 jaar heb gewoond en gewerkt in verschillende branches. Ik heb elke baan aangepakt die mij in staat stelde om voor mezelf te zorgen, waardoor ik niet alleen veel mensen heb ontmoet en oplossingsgericht heb leren denken, maar ook de cultuur en vooral mezelf heb ontdekt. Na mijn terugkomst, en met veel waardevolle ervaring op zak, heb ik voornamelijk als frontdesk medewerker voor verschillende bedrijven gewerkt in combinatie met reizen.

Nu

Inmiddels heb ik mijn opgedane kennis en vaardigeheden gebundeld en mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant gecreeërd, dat perfect aansluit bij mijn levensstijl. Ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen met mijn expertise en diensten!