Social Media Beheer

Social Media Beheer

Gun jezelf een virtueel assistent

Door het opzetten van een strategisch plan en het vergroten van jouw online zichtbaarheid, kan je jouw ideale klanten bereiken en je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ik help jou om deze groei te realiseren met mijn ervaring in online marketing. Zo kan jij je richten op het ondernemen, terwijl ik ervoor zorg dat jouw online aanwezigheid en doelgroep groeit.

Laten we samenwerken

=

Social media strategie bepalen

=

Managen social media accounts

=

Inplannen & plaatsen van content

=

Monitoren & analyseren van prestaties

=

Beantwoorden & reageren op vragen & reacties van klanten

“When you brand yourself properly, the competition becomes irrelevant.”

Social Media Beheer

Social media is populairder en belangrijker dan ooit tevoren. Voordat iemand zaken met je doet, wordt vaak eerst online onderzoek gedaan. Je website en social media kanalen worden grondig bekeken. Daarom is het essentieel dat deze online kanalen jouw persoonlijkheid en bedrijfwaarden goed weergeven. Ik kan jou hierbij helpen, want er is niets vervelender dan potentiële klanten te verliezen vanwege een onvolledig profiel of slechte vindbaarheid op het web.

Tarief

Neem contact op met mij ik maak een offerte op maat.

 

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb Natalie een aantal keer ingeschakeld voor office werkzaamheden. Ze is erg snel met de terugkoppeling en komt met leuke ideeën. Het is fijn dat ze ook snel reageert om mijn verzoekjes en aangeeft wanneer ze iets klaar kan hebben. Erg fijn om met je te werken!

Jessica Hoogland

Jessica VA Solutions

Ben jij er klaar voor om met een virtueel assistent samen te werken?

Zet vandaag jouw eerste stap.

 

Plan een vrijblijvend gesprek in.